Нашия екип

Здравейте,

Като начало нека ви се представим:

Ние сме млад екип от професионалисти специализирал се в сверата на фото услугите. Освен професионални фотографи екипа ни включва гримьорифризьоридизайнери и стилисти. Разполагаме и с богато портфолио от модели и си партнираме с най големите кастинг агенции.

Преди да започнем да се занимаваме с тази дейност заедно, като част от “Фото студио The Brothers “, ние сме извървели дълъг път, учейки се да постигаме максимални резултати с ограничени ресурси. С опит от над десет години, можем да се похвалим с много успешно завършени фото проекти.

С течение на времето изградихме работен процес, който ни гарантира високо качество и успешно финализиране на всеки проект. Често ни се налага да бъдем различни, гъвкави, да добавяме и изменяме стъпките според желанията и спецификата на клиента ни, за да задоволим високите изисквания, но резултатите винаги са на лице, а клиентите ни доволни.

Предизвикателставата са станали част от нашият живот и ние ги преодоляваме с всеки изминал ден, като оставяме след нас само доволни клиенти.

Можете да разгледате нашата галерия и да се свържете с нас за да направим заедно проекта ви още по успешен.

1mitkowin Borisovv.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>